Hoe laat jij jouw talent skitteren?

  • 1 januari 2019

In onze optiek heeft iedereen talent, of zelfs meerdere talenten. Alleen als je er niets mee doet, dan heb je er ook niet zo veel aan. Dus hoe laat jij jouw talent skitteren?

Nu weten we natuurlijk dat je een aantal talenten al onbewust inzet. Hier zitten ook de kwaliteiten die je hebt ontwikkeld die jouw talent ondersteunen. Je bent je vaak niet bewust van wat je in huis hebt en jouw omgeving vaak ook niet, omdat zij vooral kijken naar wat je niet goed doet. Vreemd eigenlijk dat we zoveel aandacht schenken aan wat niet goed gaat en zo weinig aan wat wel goed gaat en nog beter kan! Aandacht hebben voor het talent van de ander zorgt voor groei en ontwikkeling.

Hoe zet je jouw talenten dan bewust in? Door een ambitie te formuleren en voor jezelf helder te maken waarmee jij met jouw talent het verschil gaat maken in deze wereld.
Dat hoeft niets met je carrière te maken te hebben (mag wel natuurlijk). Deze ambitie gaat over jouw belofte waarmee je een bijdrage aan de wereld wilt doen, zodat je van betekenis bent voor anderen. Gewoon omdat je het belangrijk vindt. Elke keer ga je weer terug naar jouw basis en kern. Zet je talent en daarmee je professionaliteit in.

Dat is waar we jou in begeleiden met ons MOVE-principe. We meten en ontdekken jouw talent en ontwikkelen op basis daarvan jouw professionaliteit. Door het formuleren van je eigen ambitie verbind jij je aan jouw werkomgeving. Dat maakt energie los, voor jou, je omgeving en voor de organisatie waar je werkt.

Jouw ambitie is onze passie!
Wij helpen je graag skitteren in 2019!

Deel dit bericht!