MOVE2

leiderschap ontwikkelen

Voor talentvolle medewerkers die een verbindend leider willen zijn hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. De basis van dit leiderschapsprogramma ligt in het MOVE-principe.

In de verkenning van jouw stijl van leiderschap en jouw talent en motivatie herkennen we een vertrekpunt om deze reis samen met jou te starten. Als we jouw leiderschapsprofiel erkennen kunnen we duiden waar jouw ontwikkelrichting ligt en onderkennen we de uitdagingen die jou voorliggen.
In het op maat gemaakte ontwikkelprogramma pakken we die POWER-sessies erbij die nodig zijn om jou je doelen te laten bereiken en die verbindend leider te worden die talent bindt, boeit en de ruimte geeft om te beïnvloeden. De verbinding van jouw ongekend talent aan de te bereiken team- en organisatiedoelen is het bekennen waar de échte ontwikkelopgave ligt. Zo kan de organisatie wennen aan jouw nieuwe verbindende stijl van leiderschap.

"Veroorzaak veranderingen, wacht ze niet af"

Met de energie die vrij komt krijg je als leider de positie toegekend die nodig is om het verschil te maken en de omgeving te verwennen met optimaal resultaat.

MOVE2 kan individueel worden gevolgd, maar het verdient de voorkeur om dit programma te volgen met meerdere talentvolle medewerkers.

Bekijk ook onze andere MOVE-programma’s

Loopbaan MOVE

MOVE OR

MOVE more

On the MOVE

Jij wilt toch ook beweging en energie in jouw organisatie? We maken voor elke uitdaging in de duurzame inzetbaarheid of professionele ontwikkeling van de medewerkers een programma op maat. Gewoon, omdat geen enkele organisatie, team of medewerker hetzelfde is.

Wij hebben altijd veel plezier om samen te verkennen wat er nodig is om de beweging en energie los te maken in de organisatie, bij het team en de medewerkers. Het samen sparren, een soms kritische spiegel voorhouden, te verdiepen op de inhoud en het menselijke aspect voor ogen houden is wat we doen om de organisatie te helpen zijn ambitie en organisatiedoelen te realiseren.

Wil jij ook eens met ons op deze expeditie?

We drinken graag vrijblijvend koffie of thee met je

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.