MOVE more

samenwerkend partner

Op basis van ons MOVE-principe maken we speciaal voor teams programma’s op maat. Dit kan een bestaand organisatorisch team zijn, maar ook een tijdelijke team dat voor een bepaald doel wordt ingezet. Een ondernemingsraad is hier een mooi voorbeeld van.

Er wordt altijd gestart met een meting en afhankelijk van deze meting worden er ontwikkeldoelen opgesteld en wordt er een programma op maat gemaakt. Soms kan er gelijk gestart worden met bouwen aan een nieuw team, soms moeten er eerst nog zaken worden uitgesproken of worden afgerond. We starten altijd met een schone lei.

De focus in het programma ligt daarbij enerzijds vaak op het samenwerken, anderzijds ook op het functionele doel dat bereikt dient te worden. Er wordt hierbij optimaal gecombineerd tussen individuele aspecten en de collectieve onderdelen gebaseerd op de POWER-sessies.
Het eindresultaat staat vast: er wordt energie los gemaakt.

Bekijk ook onze andere MOVE-programma’s

Loopbaan MOVE

MOVE OR

On the MOVE

MOVE2

Jij wilt toch ook beweging en energie in jouw organisatie? We maken voor elke uitdaging in de duurzame inzetbaarheid of professionele ontwikkeling van de medewerkers een programma op maat. Gewoon, omdat geen enkele organisatie, team of medewerker hetzelfde is.

Wij hebben altijd veel plezier om samen te verkennen wat er nodig is om de beweging en energie los te maken in de organisatie, bij het team en de medewerkers. Het samen sparren, een soms kritische spiegel voorhouden, te verdiepen op de inhoud en het menselijke aspect voor ogen houden is wat we doen om de organisatie te helpen zijn ambitie en organisatiedoelen te realiseren.

Wil jij ook eens met ons op deze expeditie?

We drinken graag vrijblijvend koffie of thee met je

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.