Loopbaan MOVE

Wij bieden méér dan loopbaanplanning, wij bieden LIFE planning!

Loopt het niet zo lekker meer in en op je werk en heb je geen idee waar dat door komt? Ben jij na het werk ook opgebrand en heb je geen energie meer over om leuke dingen te gaan ondernemen? Twijfel jij regelmatig of de huidige werkomgeving wel de beste plek is voor jou? Of moet je noodgedwongen op zoek naar een andere baan? 

Loopbaanadvies door een gekwalificeerde loopbaancoach wordt steeds belangrijker. Vanuit de overheid zie je door subsidieregelingen de afgelopen jaren steeds meer aandacht voor ontwikkeltrajecten en ontwikkeladvies. Daardoor krijg jij steeds meer zicht op jouw arbeidsmarktkansen.

Met een op maat gemaakt loopbaan programma op basis van ons MOVE-principe begeleiden wij jou om weer te ontdekken waar je energie van krijgt,wat je leuk vindt en wat je goed kunt. We onderzoeken waar je jouw ongekend talent in kwijt kunt en hoe je ambities gaat realiseren. Zo krijgt de loopbaan weer een boost. Een vraagstuk over loopbaanplanning = LIFE planning kan vanuit jou, als individuele medewerker, of vanuit de organisatie komen. Voor onze aanpak op maat maakt dat geen verschil!

Door het uitvoeren van een analyse (meestal TMA vanwege onze certificering als gekwalificeerd loopbaancoach) verkennen we jouw situatie en herkennen we vanuit verschillenden invalshoeken ongekende talenten. Het ontdekken van eigen kernwaarden en drijfveren staat daarbij centraal, om zo bewust te worden van energiegevers en energievreters in je loopbaan.

Als we erkennen wat jij bijdraagt en welke betekenis je hebt in de organisatie kunnen we ook onderkennen waar jij mag ontwikkelen om nog beter op je werkplek te passen óf om helder te krijgen waar je nog beter zou passen. Wij zijn daarbij als een spiegel die een soms pijnlijke maar waardevolle waarheid laat zien.

Als je focust op resultaat, ga je nooit veranderen. Wanneer je focust op verandering, ga je resultaat zien.

We begeleiden jou stap voor stap om specifiek voor jou het best mogelijke loopbaan traject samen te stellen waarmee jij jouw ambitie gaat realiseren. Dat kan een out-placement traject betekenen, maar hoe mooi zou het zijn als met in-placement jouw talent op een andere plek voor de organisatie van nog grotere waarde wordt! En realiseer je goed: een ambitie zou wel eens veel meer kunnen zijn dan een loopbaan alleen.

Door jouw ongekend talent en ambitie te verbinden aan de team- en organisatiedoelen kun je bekennen welke uitdaging je aan wilt gaan. Wij ondersteunen dit proces met POWER-sessies in een groep van max. 12 deelnemers,  of met individuele coach-sessies. Onze focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling op de juiste passende competenties. De omgeving kan langzaam wennen aan jouw nieuwe inbreng want dat is wat ze gaan merken!

Je verkent in welke sectoren of beroepsgroepen je jouw waardenpalet voor de meeste ideale loopbaan terugvindt. Hierin ondersteunen wij je door middel van een beroepsinteresse analyse. Je krijgt steeds helderder waar en hoe jouw toekomstige loopbaan er uit zou kunnen zien.

Deze mogelijk nieuwe plek en positie geeft en brengt energie en de omgeving wordt daarmee met betere resultaten en prestaties verwend.

Zo wordt jouw loopbaanplanning LIFE planning, want leven bestaat uit veel meer dan werken alleen!

Wil je gratis en geheel vrijblijvend eens naar je loopbaan kijken? Dat kan. Een eerste inventarisatiegesprek van een uur is gratis.  Meld je aan via het contactformulier hieronder of stuur ons een app!

Bekijk ook onze andere MOVE-programma’s

MOVE OR

MOVE more

On the MOVE

MOVE2

Jij wilt toch ook beweging en energie in jouw loopbaan?
We maken voor elke loopbaan uitdaging in de duurzame inzetbaarheid of professionele ontwikkeling van de medewerkers een programma op maat. Gewoon, omdat geen enkele organisatie, team of medewerker hetzelfde is.

Wij hebben altijd veel plezier om samen te verkennen wat er nodig is om de beweging en energie los te maken in de organisatie, bij het team en de medewerkers. Het samen sparren, een soms kritische spiegel voorhouden, te verdiepen op de inhoud en het menselijke aspect voor ogen houden is wat we doen om de organisatie te helpen zijn ambitie en organisatiedoelen te realiseren.

Wil jij ook eens met ons op deze loopbaan expeditie?

Ben jij ook toe aan een loopbaan MOVE?

Of wil je op de hoogte blijven voor de mogelijke nieuwe subsidieregeling.

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.