On the move

ongekend talent in zijn element

Als ongekend talent aan de slag gaan met doen waar je goed in bent én wat je echt leuk vindt en raakt. Met een op maat gemaakt programma op basis van ons MOVE-principe begeleiden wij jou in deze ontwikkeling.

Door het uitvoeren van een analyse verkennen we jouw situatie en herkennen we vanuit verschillenden invalshoeken jouw talenten.
Als we erkennen wat jij bijdraagt en welke betekenis je hebt in de organisatie kunnen we ook onderkennen waar jij mag ontwikkelen om nog beter op je werkplek te passen óf om helder te krijgen waar je beter zou passen.

"Verbaas jezelf, verras de ander"

Dat kan een out-placement traject betekenen, maar hoe mooi zou het zijn als met in-placement jouw talent op een andere plek voor de organisatie van nog grotere waarde wordt!

Door jouw ongekend talent middels een geformuleerde ambitie te verbinden aan de team- en organisatiedoelen kun je bekennen welke uitdaging er echt voor ligt. Wij begeleiden en ondersteunen deze stap volledig met POWER-sessies. De omgeving kan langzaam wennen aan jouw nieuwe inbreng.
Deze nieuwe plek en positie geeft en brengt energie en de omgeving wordt daarmee met betere resultaten en prestaties verwend.

Bekijk ook onze andere MOVE-programma’s

Loopbaan MOVE

MOVE OR

MOVE more

MOVE2

Jij wilt toch ook beweging en energie in jouw organisatie? We maken voor elke uitdaging in de duurzame inzetbaarheid of professionele ontwikkeling van de medewerkers een programma op maat. Gewoon, omdat geen enkele organisatie, team of medewerker hetzelfde is.

Wij hebben altijd veel plezier om samen te verkennen wat er nodig is om de beweging en energie los te maken in de organisatie, bij het team en de medewerkers. Het samen sparren, een soms kritische spiegel voorhouden, te verdiepen op de inhoud en het menselijke aspect voor ogen houden is wat we doen om de organisatie te helpen zijn ambitie en organisatiedoelen te realiseren.

Wil jij ook eens met ons op deze expeditie?

We drinken graag vrijblijvend koffie of thee met je

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.