Salesexpert verbindt ongekend talent aan de omzetdoelstellingen

De meeste medewerkers stappen in de sales omdat ze enthousiast zijn over hun product of dienst en dat ze dit graag aan de man willen brengen. Zij zijn geïnteresseerd in welke klantbelofte de organisatie wil maken en welke klantbenadering daarbij past om zo de klantbeleving te optimaliseren, zodat ook de omzetdoelstellingen van de organisatie worden gerealiseerd. Vaak hebben ze eigen ideeën over hoe het zou moeten en willen ze graag het initiatief nemen om dat te realiseren. Zo werken ze samen met de organisatie om de bedrijfsresultaten te bereiken en de continuïteit van de organisatie te waarborgen. Een mooi verlangen om samenwerkend partner te zijn, want daar is sales immers voor bedoeld. Hoe maak jij dat waar?

Als je in de sales stapt weet je dat je veel leert. Niet alleen doe je veel kennis op over de organisatie, je leert ook veel nieuwe vaardigheden, die je in je dagelijkse functie nodig hebt. Je krijgt uitdagingen op je pad die je nog niet eerder bij de hand hebt gehad. De vaardigheden en competenties die je nodig bent beheers je wellicht nog niet, maar wie weet wat er voor ongekend talent in jou schuilt?

Als salesexpert kun je volop competenties ontwikkelen die je nog niet beheerst. Binnen de commercie ligt een prachtig oefenterrein waar je veel kan leren, zowel op inhoud als op vaardigheden. Dat dit talent wellicht nog sluimert en daarmee nog ongekend is heeft onze ervaring ons inmiddels wel geleerd. Ook jij hebt deze ongekende talenten!

In onze begeleiding van salesexperts werken we altijd met de ongekende talenten van de deelnemers. Om deze goed in beeld te krijgen maken we gebruik van een Talent Motivatie Analyse. Dit instrument helpt om jouw talenten en kwaliteiten te ontdekken. Voor de diverse verkoopstijlen en rollen maken we gebruik van onze standaard profielen, en desgewenst maken we een specifiek maatwerkprofiel. Hiermee kunnen we jou matchen (hoe ontwikkelbaar zijn jouw verkoopcompetenties) en meten (welke verkoopcompetenties laat je al zien). Dit biedt de basis om verder te werken aan de ontwikkeling van deze competenties.

Jouw professionele ontwikkeling, zowel functioneel als persoonlijk, staat centraal in dit onderdeel van het programma Professioneel Actief voor salesexperts.

Hoe mooi zou het zijn als door je werk binnen de sales jouw talent nog meer zichtbaar wordt en je daarmee het verschil kan maken dat je daadwerkelijk ook wilt maken?

Wij zien Sales als een team met een bijzondere rol en positie. De begeleiding loopt enerzijds volgens ons MOVE-principe en POWER-sessies, anderzijds is er voldoende aandacht voor specifieke Sales-zaken. Wij geven dit vorm in collectieve en individuele sessies, out en on the job.
Wij komen graag kennismaken en verkennen of er een klik is voor samenwerking. Geïnteresseerd?

Wij verkennen graag de mogelijkheden met jullie

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.