Leidinggevende verbindt ongekend talent aan de organisatie

Als je in een leidinggevende rol stapt weet je dat je veel leert. Niet alleen doe je veel kennis op over de organisatie, je leert ook veel nieuwe vaardigheden, die je in je nieuwe dagelijkse functie nodig hebt. Je krijgt uitdagingen op je pad die je nog niet eerder bij de hand hebt gehad. De vaardigheden en competenties die je nodig bent beheers je wellicht nog niet, maar wie weet wat er voor ongekend talent in jou schuilt?

Als leidinggevende kun je volop competenties ontwikkelen die je nog niet beheerst. Het leiden van een team opent een prachtig oefenterrein waar je veel kan leren, zowel op inhoud als op vaardigheden. Dat dit talent wellicht nog sluimert en daarmee nog ongekend is heeft onze ervaring ons inmiddels wel geleerd. Ook jij hebt deze ongekende talenten!

In onze begeleiding van leidinggevenden werken we altijd met deze ongekende talenten van de deelnemers. Om deze goed in beeld te krijgen maken we gebruik van een Talent Motivatie Analyse. Dit instrument helpt om jouw talenten en kwaliteiten te ontdekken. Voor de diverse leiderschapsstijlen en rollen maken we gebruik van onze standaard profielen en desgewenst maken we een specifiek maatwerkprofiel. Hiermee kunnen we jou matchen (hoe ontwikkelbaar zijn jouw leiderschapscompetenties) en meten (welke leiderschapscompetenties laat je al zien). Dit biedt de basis om verder te werken aan de ontwikkeling van deze competenties.

Jouw professionele ontwikkeling, zowel functioneel als persoonlijk, staat centraal in dit onderdeel van het programma Professioneel Actief voor leidinggevenden.

Hoe mooi zou het zijn als door het leidinggevende werk jouw talent nog meer zichtbaar wordt en je daarmee het verschil kan maken dat je daadwerkelijk ook wilt maken?

Wij zien leidinggevenden medewerkers met een bijzondere rol en positie. De begeleiding loopt enerzijds volgens ons MOVE-principe en POWER-sessies, anderzijds is er voldoende aandacht voor specifieke leidinggevende zaken. Wij geven dit vorm in collectieve en individuele sessies, out en on the job.
Wij komen graag kennismaken en verkennen of er een klik is voor samenwerking. Geïnteresseerd?

Wij verkennen graag de mogelijkheden met jullie

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.