Dit zeggen onze klanten over ons

In een moeilijke periode vol met beperkende maatregelen veroorzaakt door Covid-19 van ca. afgelopen 1,5 jaar is Ina Mossink van Talentum et Gloria er toch maar in geslaagd om het traject van “Groei in voormanschap” tot een goed einde te brengen met een prachtig resultaat voor de betrokken medewerkers én onze organisatie NoordWestGroep te Steenwijk.
Dankzij het meedenken in het traject en de cofinanciering van het project “Upgrade jezelf” van de arbeidsmarktregio Zwolle is dit opleidingstraject uiteindelijk zeer succesvol verlopen, met het genoemde resultaat tot gevolg!

Wicher Nieborg, NoordWestGroep ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik heb een traject gevolgd bij Herman. Ik vond hem een heel prettig persoon en hij kan goed voelen wat voor soort persoon je bent. Om die reden heeft hij mij goed geholpen om koers te bepalen voor mijn verdere loopbaan. Een aanrader.

Serghei Caranfil, ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik heb het loopbaan- en ontwikkeltraject “NL Leert door” met Herman mogen doorlopen. Het is écht een aanrader! Herman is professioneel, communiceert helder en stelt de juiste vragen. Hij is betrokken, neemt alle tijd en denkt met je mee.

Ook al zit ik nu op mijn plek en ben ik niet op zoek naar ander werk, het traject gaf mij een frisse blik. Je ondergaat toch een soort “APK” en krijgt duidelijkheid over je eigen talenten en competenties. Je ontvangt een rapport waarin wordt omschreven “wie jij bent”, wat zeer treffend is! Toekomstbestendig en duurzaam inzetbaar!

Chantal Roescher, ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Via Talentum et Gloria het traject NL leert door gevolgd. Zeer professioneel geholpen door Herman Mossink. Hij heeft mij vooral aan het denken gezet doordat hij de juiste vragen weet te stellen. Hij weet je op je gemak te stellen, denkt in mogelijkheden en is heel realistisch. Een echte aanrader!

Bo Hamersma, ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Het loopbaancoachingstraject heb ik als erg prettig ervaren. De sessies waren erg interactief en de huiswerkopdrachten, waar ik elke keer mijn twijfels bij heb gezet, gaven altijd een mooie kijk op wat er tijdens de sessies was besproken. Halverwege het traject dacht ik even dat ik weer terug bij af was. Echter heb je dit tijdens de eerstvolgende sessie duidelijk laten zien dat dit echt niet het geval was. Mijn manier van denken, het kijken naar een vacature, het kijken naar verschillende bedrijven en mijn competenties en datgeen waar ik energie van krijg, dat heb ik echt geleerd om nu toe te passen in de praktijk.

Mark Soppe, Werkmandejong ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Deze week heb ik deelgenomen aan de cursus “motiverende taal” onder de professionele en motiverende begeleiding van Ina. De cursus heeft mij meer inzichten gegeven in verschillende motivaties, hoe je hier als individu op reageert en hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Als voorzitter van een OR heeft deze cursus mij weer handvaten gegeven voor de toekomst!

Yvonne Keizer, ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Leuke en leerzame periode gehad. Hartelijk dank voor alle hulp. Ik heb er echt heel veel aan gehad, zowel in het dagelijks leven als op het werk. Nooit echt bewust bezig geweest met het ontwikkelen voor mijn werk, maar dankzij jullie ben ik al mooi een eindje op weg en zie ik nog volop mogelijkheden voor in de toekomst.

Frank N., ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Als nieuw OR lid die in tijd van corona tijd is geïnstalleerd is het zeer prettig om gedreven en ervaren mensen te hebben die de kennis en kwaliteit hebben om dit tot een succes te brengen!

Diederik Stoorvogel, ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Heb goede inzichten meegekregen en de betrokkenheid is groot van de trainer. Nogmaals bedankt Herman, keep up the good work!?

Evelien Kurpershoek, ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️