Power-sessies

Jij krijgt onze persoonlijke, professionele begeleiding. Deze sessies zijn vooral bedoeld om energie los te maken. Je volgt ze tijdens je individuele begeleiding of collectieve begeleiding met je team of andere collega’s uit jouw organisatie. Het is zelfs mogelijk om de POWER-sessie te volgen in een gemixte groep van talenten uit diverse organisatie. We doen wat bij jou past.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze professionele ontwikkeling zich richt op een viertal dimensies. Wij combineren namelijk jouw functionele ontwikkeling met een stuk persoonlijke ontwikkeling. Wij weten uit ervaring dat het eerste niet effectief kan zonder het tweede. Omdat je werkt in een organisatie is de ander goed leren kennen van groot belang om optimaal te kunnen samenwerken. Om samen doelen te kunnen bereiken en zo je talent in de wereld te zetten heb je niet alleen een ambitie te formuleren maar ook waar te maken.

Elke POWER-sessie vindt een basis in de emotionele intelligentie, positieve psychologie, NLP, waarderend ontwikkelen en systemisch werken. Verder laten we ons op deelgebieden inspireren door andere theorieën.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Onze POWER-sessies

Em Power You

Persoonlijke ontwikkeling

Em Power You

Tijdens deze sessies werk je aan je Power vanuit de basis emotionele intelligentie.

Func You

Functionele ontwikkeling

Func You

Tijdens deze werksessies werk je aan je functionele kracht. Vanuit Leiderschapstalenten, Beïnvloedende talenten en Sociale talenten ontwikkelen we sociaal emotioneel intelligente competenties.

ProTeam

Samen met de ander

ProTeam

Tijdens deze teamsessies werken we niet alleen aan de bouwstenen (weten hoe je waaraan bijdraagt) maar ook aan het cement (vertrouwen, veiligheid en verbinding).

Inspire Me

Ambitie

Inspire Me

Tijdens deze sessies helpen we organisaties om een waarderende en inspirerende werkomgeving en daarmee een bijzondere talentomgeving te creëren.

Wat waardevol om vakcollega’s te ontmoeten en mij door hen te laten inspireren.

Jessica

Eerstvolgende POWER-sessies

De planning voor komend jaar is bijna rond.
Wil je op de hoogte gehouden worden, laat het ons weten via contact.

Jij wilt toch ook deelnemen aan een POWER-sessie? We snappen dat je het maken van de beste keuze voor jouw professionele ontwikkeling graag in samenspraak met ons wilt maken. Jij bent immers uniek en zoals jouw team is er geen ander.

Voor de beste keuze helpen wij je graag op weg. Samen met jou kijken we wat op dit moment de meest logische stap is die bijdraagt aan het ontwikkelen en inzetten van jouw ongekende talent. We kijken dan naar waar je inmiddels staat in jouw ontwikkeling, maar ook naar waar jouw lonkend perspectief zich bevindt. Waar wil jij naar toe? Ambitie hebben in jouw eigen ontwikkeling is de beste drijfveer om in beweging te komen.

Wil jij ook de beste keuze?

Wij helpen je graag bij de keuze

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.