Duurzame inzetbaarheid, een luxe of bittere noodzaak?

  • 7 maart 2019

Laat jij ook tot € 12.500 Europese subsidie aan je voorbij gaan? Vast niet! Jij ziet het belang in van investeringen in medewerkers teneinde deze voor te bereiden op de toekomst, om ze Duurzaam Inzetbaar te houden. Uiteraard maak je daarbij gebruik van de financiële ondersteuning vanuit het Europees Sociaal Fonds.

Talentum et Gloria heeft unieke MOVE-programma’s. Deze programma’s bieden in iedere setting binnen ieder bedrijf een maatwerkoplossing als het gaat om professionele ontwikkeling van medewerkers en management in het kader van Duurzame Inzetbaarheid. De combinatie binnen het MOVE-programma met de Power-sessies borgt een gedegen ontwikkelplan.

Belangrijke thema’s daarbij zijn het terugdringen van werkstress, het vergroten van werkplezier, het bevorderen van de leercultuur, het stimuleren van (interne) mobiliteit en het anticiperen op individuele ambities en ontwikkelmogelijkheden van werknemers. Daar hebben de medewerkers en de organisatie op de lange termijn enorm veel baat bij.

Nu hoor ik je denken: “Dat wil ik wel, maar………..wat kost dat wel niet?” Het alom bekende “ja, maar argument”. Ik daag een ieder uit om deze denkrichting om te buigen. Hoe mooi is het als je ervan overtuigd bent als je denkt in termen van “Dit gaat mij heel veel moois opleveren”, “Hiermee bouw ik aan de continuïteit van mijn organisatie” of “Wat gaat het mij uiteindelijk kosten als ik nu niet investeer, ik heb geen keuze, dit vind ik belangrijk!”?

Om het voor jou als onze opdrachtgever eenvoudig te maken om de subsidie aan te vragen hebben wij de samenwerking gezocht met een professionele partij. Vindsubsidies ontzorgt onze klanten en ons zelf en begeleidt, indien gewenst, het gehele proces rondom de subsidieaanvraag van begin tot eind.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het onderwerp van Duurzame Inzetbaarheid en wil je meer weten over ons unieke MOVE-programma dan komt één van onze Talentiers graag bij je langs. Je kunt ons rechtstreeks bellen of mailen via onze website.

LET OP: De subsidieaanvraag kan alleen in de week van 8 tot 12 april 2019 worden ingediend. Ons MOVE-programma is er altijd, maar de subsidie van 50% met een maximum van € 12.500, is beperkt en maar tijdelijk beschikbaar.

Wil je de kans op subsidie optimaliseren neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tot binnenkort!

Deel dit bericht!