Together Each Achieve More: wij werken graag met andere talenten

  • 21 augustus 2018

Herman en ik, wij zijn samen op reis, als reisbegeleiders. Een reis waarmee we onze droom realiseren. Ongekend talent als samenwerkend partner verbindend leiderschap laten ontwikkelen, zodat het talent middels een professionele ambitie verbonden wordt aan de organisatie waar hij of zij werkzaam is. Dit maakt energie los, brengt veel werkplezier en leidt tot resultaten.

Natuurlijk doen we dat met en voor een reisgezelschap. Tijdens de reis komen we in gebieden en op terreinen waar we anderen ontmoeten die dat deel van de reis beter kunnen begeleiden dan dat wij dat kunnen. Hoe leuk is het dan als je kennismaakt met deze andere reisbegeleiders en ontdekt dat zijn of haar talent weer een verrijking geeft aan het door ons speciaal voor het reisgezelschap ontwikkelde reisprogramma. Het is onze ambitie om onze reisbegeleiding door verschillende talenten te laten vorm geven.

Wij werken daarom samen aan het realiseren van samenwerking van talenten. Wij vormen een collectief van professionals, waarbij iedere professional zijn of haar talent kan vormgeven en optimaal kan gaan inzetten. Hij of zij kan de ambitie waarmaken waar hij of zij al dan niet al van droomt.

Afgelopen week hadden we weer een prettige en leuke kennismaking met een talent, die zeker een ambitie heeft. Hij zou dat kunnen verbinden aan waar wij voor staan. Zo inspireren we elkaar en brengen we onze beide individuele plannen naar grote hoogte.

Kortom, Together Each Achieve More.

Jij wilt als zelfstandig professional toch ook graag samenwerken?
Kom gerust koffie of thee met ons drinken. We laten ons graag inspireren.

Deel dit bericht!