Doe waar je in gelooft en zie jezelf groeien

  • 31 mei 2021

Het is soms best lastig, doen waar je in gelooft. Voordat je het weet word je geplaagd door die interne criticus die jou wel even vertelt waarom je dat wel of niet zou doen en die niet schroomt om je voor te spiegelen wat er allemaal mis kan gaan. Toch doen waar je in gelooft is een groeistrategie.

Daarom beginnen we onze trajecten altijd met het herkennen van jouw geloof dat ten grondslag ligt aan jouw talent. Dit geloof vindt een fundament in waarden die voor jouw belangrijk zijn en vormt de belangrijkste drijfveer om te doen. Een innerlijke kern die jou motiveert.
Dit uit meerdere kwaliteiten bestaande talent erkennen, en daarmee je eigen onhandigheden niet langer ontkennen brengt nog beter in beeld wat jouw innerlijke kompas is. Zo neem jij regie op je werkleven.
Een lonkend perspectief of ambitie helpt jou om eindelijk talentkleur te gaan bekennen. Ieder gaat zien waar jij goed in bent en hoe jij je omgeving met deze gave kunt verwennen.
Voordat je het weet maak ook jij een MOVE.

Dit ongekend talent zit in iedereen, niemand uitgezonderd. Bij de een wordt het wat sneller zichtbaar, omdat hij of zij zich meer laat zien. Bij de ander heeft het tijd nodig om het in beeld te brengen. Maar iedereen heeft ongekend talent.

Onze ervaring leert dat we in organisaties vooral aandacht zien voor wat er niet goed gaat en dat er niet meer wordt gekeken naar de waardevolle bijdrage die medewerkers kunnen leveren. Uit je comfortzone gaan en doen waar je in gelooft waardoor je jouw ongekend talent laat zien vraagt om durf en moed, maar ook om leiderschap dat verbindt en uitdaagt. Leiders die het goede voorbeeld geven door ‘practice what you preach’. Dat is de werkenergie waaraan wij graag bijdragen in organisaties. Dat is waar wij in geloven en waar ons ongekend talent tot zijn recht komt.

Jij wilt toch ook (her)ontdekken waar jij in gelooft? Stappen zetten om weer te doen waarin je gelooft? Als je klaar bent voor deze groei neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of volg één van de powersessies. Wij begeleiden je graag!

Deel dit bericht!