Ongekend talent

Het doel van elke medewerker in een organisatie is bijdragen aan de team- en organisatiedoelen vanuit je talent en professionaliteit. Talent vindt zijn oorsprong in de zaken die er voor jou toe doen. Zo heb je immers ooit dit talent aangeleerd. Dat bepaalt jouw DNA en kernwaarden. Dit vormt het fundament en de kern van waaruit jij werkt en je doelen realiseert. Zo kom je vol zelfvertrouwen op voor waar jij voor staat en ben jij klaar voor de dag van morgen.

Jouw kernwaarden krijgen betekenis in eigen normen en regels. Door deze stevig en zelfverzekerd neer te zetten en de organisatie te laten meeprofiteren van jouw deskundige kijk en mening maak je het verschil. Zo kleur je de organisatie met jouw DNA en ben je een voorbeeld in de organisatie.
Wij merken dat veel talent nog niet gaat staan voor wat hij vindt en zijn visie laat horen.

DNA vraagt dagelijks onderhoud. Elke dag opnieuw zou een ontdekking moeten zijn in wat jij nog te ontwikkelen hebt vanuit jouw kernwaarden. Een bijdrage leveren vanuit talent en professionaliteit en daarbij continue de uitdaging opzoeken zodat je blijft groeien naar de beste versie van jezelf en zodat jouw vakprofessie je blijft boeien. Een dagelijks avontuur naar persoonlijke en professionele groei.
Wij merken dat veel talent stilstaat in zijn groei, ontwikkeling en geboeidheid.

"Verbaas jezelf, verras de ander"

Bij alles wat je doet zouden jouw DNA en kernwaarden voortdurend zichtbaar moeten zijn. Gaan staan voor waar je werkelijk in gelooft en zo je leiderschap en verantwoordelijkheid nemen voor de zaken die jij belangrijk vindt. Het meeweten, meepraten, meedenken, meebeslissen en meedoen geeft een hoge mate van betrokkenheid. De mate van autonomie bepaalt de mate van verantwoordelijkheid. Daarmee verbind je jouw talent aan de team- en organisatiedoelen.
Wij merken dat veel talenten deze verantwoordelijkheid nog niet nemen.

Jouw kernwaarden kunnen de motor en drive zijn als jij je talent ten volle wilt inzetten. DNA als fundament en daardoor initiatief nemen en actief deelnemen aan activiteiten in de organisatie. Talent en professionaliteit inzetten maakt dat jij waarde toevoegt aan de organisatie waar je werkzaam bent. Dat maakt het werk pas leuk en brengt voldoening.
Wij merken dat veel talent de verbinding met de bron en oorsprong is verloren en niet meer goed weet waarom hij zijn werk doet.

Talent

De dynamiek in de samenwerking met anderen wordt mede bepaald door jouw DNA en jouw kernwaarden. Zo ontdek je met wie je goed kunt samenwerken. Soms ben je uit hetzelfde hout gesneden en soms ontdek je dat je elkaar aanvult. Ook irritaties komen hierbij snel om de hoek kijken. Als jij deze irritaties in de samenwerking gaat zien als grootste leerles, dan heb je veel gewonnen.

Wij merken dat veel talenten blijven vastzitten in irritaties in de samenwerking.

Jij wilt toch ook energie losmaken in een bruisende waarderende werkomgeving?

Benieuwd naar de energie van betrokkenheid en bevlogenheid van de medewerkers in jouw organisatie? Wij analyseren het graag voor je.

Wordt ook de beste organisatie in de branche, dat talent uitnodigt om zich te verbinden. Start vandaag nog met het MOVE-principe voor jouw organisatie.

Breng je medewerkers ON THE MOVE, haal meer uit je teams met MOVE MORE en verdubbel de impact van de leiders in jouw organisatie met MOVE2.

We ontmoeten je graag!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Talent in medezeggenschap

Het is mogelijk om met de OR als afspiegeling uit de organisatie een bijdrage te leveren aan het losmaken van energie. Hij kan een geweldige ambassadeur zijn als het gaat om het creëren van een bruisende waarderende werkomgeving. Wij zijn overtuigd dat hij een prachtige bijdrage kan leveren aan het realiseren van organisatiedoelstellingen en een samenwerkend partner kan zijn van het management. In een specifiek traject, OR Professioneel Actief, leiden wij de OR op om vooral verantwoordelijkheid te nemen voor zijn taak en opdracht