Als je kampioen wilt zijn, gedraag je er dan naar

  • 30 augustus 2021

We willen allemaal wel eens winnen of de beste zijn. Sommigen van ons hebben zelfs de ambitie of uitdaging om kampioen te willen worden. Voor ons is iedereen een kampioen omdat hij of zij een grootheid is in zijn of haar talent.

Binnen de TMA talentenmethode is ambitie of uitdaging één van de 22 drijfveren. Je kunt veel behoefte hebben aan deze drijfveer en dus heel prestatiegericht zijn, maar ook minder behoefte hebben en je snel tevreden stellen. Beiden zijn een talent.

Je hebt op basis van de andere 21 drijfveren nog veel meer talenten in huis waarin jij je grootheid kunt laten zien. Dan ben je voor ons daarin al een kampioen.

Het kan zo maar zijn dat jij dit ongekend talent wel in je hebt, maar nog niet laat zien. Je gedraagt je dan nog niet als kampioen. Wij helpen je graag om de uitspraak ‘Fake it untill you make it’ vorm te geven. Zodra je je namelijk gaat gedragen als kampioen, dan word je het ook. Neem maar eens het simpele voorbeeld dat als je lacht, je je gelijk een stuk gelukkiger voelt of dat als je een vuist maakt, jouw wilskracht zich met 40% vergroot.

Kortom, begin vandaag nog met gewoon te doen als een kampioen. Zet jouw talent in zijn element. Start met je op te geven voor één van onze PowerSessies. Je vindt ze in onze agenda. Liever persoonlijk contact? Voel je dan vooral vrijblijvend welkom. Wij helpen je graag in de ontwikkeling van jouw talent.

Deel dit bericht!