Vier elke dag van je leven alsof je jarig bent

  • 23 augustus 2021

We zijn het allemaal elke jaar weer opnieuw op dezelfde datum: jarig. We vieren dan dat we er wederom een nieuw levensjaar bij krijgen. Maar waarom zouden we niet elke levensdag vieren?

Hoe doe je dat dan? Elke dag van je leven vieren alsof je jarig bent? Door jezelf en het leven niet zo serieus te nemen. Zie wat meer humor in je dagelijkse bezigheden. En nu, zo aan het einde van de zomer, uitgerust van vakantie is het ideale moment op jezelf daarin nieuwe gewoontes aan te leren.

Wat je kunt doen om meer humor toe te voegen aan je leven is door het kijken van een leuke comedy of het lezen van cartoons. Ontdek daar in jouw stijl voor humor en zorg dat je er meer van krijgt. Zoek plekken op waar mensen ongegeneerd hard lachen en lach mee (het liefst nog net iets harder). En leer om de dingen die je overkomen met humor aan een ander te vertellen, door bijvoorbeeld te overdrijven.

Vieren doe je vooral om de verbinding met anderen te bewerkstelligen. Laat dat nu precies zijn waar wij in onze begeleiding ons hard voor maken. We vieren dan ook altijd graag alle successen en resultaten die worden bereikt in trajecten.

Jij wilt toch ook elke dag van je leven vieren alsof je jarig bent? Doe dan nu mee aan één van onze Powersessies komend najaar. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten. Liever persoonlijk contact? Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht!