Teveel van iets goeds is geweldig

  • 11 oktober 2021

Over het algemeen zeggen we altijd dat als ergens te voor staat dat dit dan niet goed is. Maar te goed is geweldig. En geweldig willen we allemaal wel zijn.

Voordat je het weet ga je hard aan het werk, en soms ook aan de verkeerde dingen. Hoe meer je dan je best doet, hoe beroerder het gaat. We stoppen dan onze tijd en energie in het ontwikkelen van vaardigheden die eigenlijk helemaal niet bij onze drijfveren passen, oftewel waar we niet voor in de wieg zijn gelegd. Zonde van de energie.

Als wij aan de slag gaan met mensen gebruiken we dan ook vaak een Talent Motivatie Analyse (TMA). Deze brengt mooi in beeld op welke drijfveren jij een jouw talenten hebt ontwikkeld. Je zou kunnen zeggen waar je teveel van iets goeds hebt ontwikkeld zodat jij er vaak onbewust geweldig in bent. Op basis van deze talenten zien we gelijk waar jij je wel of niet makkelijk in ontwikkelt en waar jij dus je tijd in zou mogen stoppen om zo de beste versie van jezelf te worden. Groeien waar je groeien kunt.

Jij wilt toch ook weten waar jouw talenten liggen. We leggen je graag uit hoe de TMA jou of jouw team kan ondersteunen bij de groei die mogelijk is. Zo kan een teveel van iets goeds geweldig worden. Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht!