Today you inspired me

  • 4 oktober 2021

Elkaar inspireren is de hoogste vorm van beïnvloeding. We beïnvloeden elkaar de hele dag, bewust en onbewust, met ons gedrag. Het heeft altijd effect. We willen vaak niet beïnvloeden want dat voelt als manipuleren, maar we ontkomen er niet aan.

We zien het keer op keer gebeuren tijdens onze PowerSessies. Deelnemers van verschillende organisaties die elkaar ontmoeten en die aan de hand van het onderwerp van de sessie elkaar beïnvloeden en vooral ook inspireren. Ze brengen elkaar actief op ideeën, maar ze beïnvloeden elkaar ook door hun gedrag. Soms heeft er bij de eerste ontmoeting al iets plaatsgevonden waardoor de deelnemers gelijk weten wat ze aan elkaar hebben. Dat is alleen maar mooi, want dat gebruiken we gelijk weer in de training.

Laten we vooral beïnvloeden door elkaar te inspireren met onze ervaringen, successen en goede ideeën. Wij doen dat graag tijdens onze PowerSessies.

Jij wilt toch ook graag geïnspireerd worden? Geef je dan nu via de agenda snel op voor één van de PowerSessies in november of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij, maar ook de andere deelnemers, ontmoeten je graag voor een positieve energieflow. Tot snel !

Deel dit bericht!