Sommige belangrijke wonderen worden verricht door onszelf

  • 21 juni 2021

Jij hebt dat toch ook wel eens? Dat iemand jou een compliment geeft, maar dat je het eigenlijk heel gewoon vindt wat je doet? ‘Dat doet iedereen toch?’ is dan je reactie. Maar dat is dan niet zo. Ieder mens is uniek en bijzonder, ook in zijn doen en laten.

Talentontwikkeling gaat natuurlijk over de allerbeste versie van jezelf worden, met als uitgangspunt dat je goed genoeg bent zoals je bent. Dat klinkt tegenstrijdig, want waarom zou je nog een betere versie moeten worden als je al goed genoeg bent. Nou dat zit zo…..

We hebben allemaal veel meer in huis dan we weten. Sommige talenten worden bewonderd en daarvoor ontvang je dan een compliment. Maar er schuilt veel meer in jou dan je tot nu toe hebt laten zien. In onze trajecten gaan we dan ook altijd op zoek naar dit ongekend talent.

Als we dat ongekend talent hebben ontdekt gaan we aan de slag. Wij hanteren het motto ‘Verras jezelf, verbaas de ander’. Wanneer jij jezelf weet uit te dagen, werkt aan allerlei belemmeringen die dit talent nu nog verborgen houden en het aandurft om te gaan stralen dan word jij de beste versie van jezelf. Zo verricht je sommige wonderen zelf!

Jij wilt toch ook de beste versie van jezelf worden? Wij gaan graag met je aan de slag. Of dit nu in het kader is van jouw loopbaan of omdat je in je leven een stap vooruit wil. Wij gaan de uitdaging graag met je aan om zo wonderen te verrichten. Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht!