Voorbij de pijn ontmoet je jouw verlangen

  • 14 juni 2021

Soms kan het zijn dat een opmerking jou ineens pijn doet, jou heel subtiel ‘raakt’ en mogelijk zelfs leidt tot tranen. Dit kan zomaar gebeuren als wij in onze loopbaancoaching werken met de waarden die belangrijk zijn voor jou in je werk. Deze waarden raken dan aan jouw verlangen.

Verlangen is een heftige behoefte hebben aan iets. Deze verlangens trekken de hele dag door ongemerkt aan ons. Ze lijken sterk op ongenode gasten. Ze komen en gaan wanneer het ze goeddunkt. De hele dag door vallen ze ons lastig en vragen ze onze aandacht.

De kunst is dus om dit verlangen goed te exploreren. Dit kan door in beeld te brengen wat je zelf meebrengt aan kwaliteiten, talent, kennis, ervaring, vaardigheden, waarden, motieven en drijfveren. Vaak brengen we al zo onwijs veel mee. We durven het vaak zelf nog niet te geloven. Dat is meer het probleem, dan dat we geen vorm zouden kunnen geven aan ons verlangen.

Het ontdekken van het ongekend talent dat we in huis hebben helpt ons dus om onderscheid te maken in al die ongenode gasten en te kiezen welke gasten we uitnodigen en binnen laten. Pas dan komt jouw talent pas echt tot bloei.

Jij wilt toch net als vele anderen een loopbaan waarbij je floreert en waarin je jouw verlangen vervult. Wij helpen je graag te ontdekken waar jij het beste gedijt. Neem gerust contact met ons op.

Deel dit bericht!