Het is nooit te laat om te kunnen worden wat je had kunnen zijn

  • 13 september 2021

Hoe verloopt nu eigenlijk onze carrière? Uit de schoolbanken beginnen we aan die eerste baan en voordat je het weet blijf je hangen. Tenminste, onze oudere generatie. De jongere generatie hopt veel vaker van baan naar baan, maar ook bij hun is het de vraag of ze worden wat ze hadden kunnen zijn.

We hebben namelijk allemaal ongekend talent in ons, en van veel van die talenten zijn we ons vaak niet bewust. En dat komt dan vooral omdat die talenten in ons werk niet worden aangesproken, of je nu al eeuwen in dezelfde baan hangt of van baan naar baan hopt. Je weet immers niet dat je dit ongekend talent hebt en dus ook zou kunnen inzetten. Zaak dus om dat te ontdekken.

Als je namelijk vanuit een helder beeld van je mogelijkheden en een gezond gevoel van eigenwaarde gaat worden wie je had kunnen zijn dan wordt je vanzelf effectiever, productiever en gelukkiger. Wij werken daarvoor altijd met jouw kernwaarden. Of dat nu is voor een loopbaantraject of een leiderschapsprogramma, dat maakt niet uit. Die kernwaarden bepalen samen met allerlei kernkwaliteiten jouw innerlijke kompas. Zo geef je leiding aan je (werk)leven. Als jij doet wat je gaaf vindt, wat je goed kunt en wat je raakt, dan wordt jouw potentieel geoptimaliseerd.

Jij wilt toch ook worden wat je had kunnen zijn. Het is nooit te laat om dat te ontdekken. Wij helpen je er graag bij, in een individueel traject of tijdens één van de POWERsessies. Neem gerust contact met ons op of geef je snel op via de agenda. Wij kijken er naar uit.

Deel dit bericht!