De kunst is vaker op te gaan staan dan dat je wordt omgeduwd

  • 20 september 2021

Pfieuw, wat kent het leven soms tegenslagen. Ben je zo hard op weg om nu eindelijk jouw ongekend talent in de wereld te zetten, val je elke keer weer op je snufferd. Volhouden en elke keer opnieuw weer gaan staan en opvallen. Dat is de kunst.

Succes heeft bijna niets te maken met het opstellen van een perfect plan. Het helpt natuurlijk wel om enigszins richting te hebben, maar het is veel belangrijker om gaandeweg al experimenterend uit te vinden wat wel werkt. Durven starten en jezelf ruimte geven je oorspronkelijk plan bij te stellen.

Het begint allemaal met de ontdekking van jouw ongekend talent. Die (h)erkenning markeert de start. Een lonkend perspectief van wat allemaal mogelijk zou kunnen zijn heb je nodig om er mee aan de slag te gaan. Dan blijkt al gauw dat het weerbarstiger is dan je dacht. Je wilt en verlangt nog steeds, maar de uitvoering is nog niet zo eenvoudig. Dat is de fase waarin jij je de kunst eigen moet maken om vaker op te staan dan dat je wordt omgeduwd. En hoe heerlijk is het dan als je tot slot je succes mag vieren.

Wij snappen best dat volhouden en doorzetten een uitdaging is. Vooral als je het alleen moet doen. Werken in een groep of in je eentje onder bezielende leiding van een talentier is wat wij jullie gunnen. Meld je daarom nu nog via de agenda aan voor één van de PowerSessies komend najaar of neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe jij succesvol wordt. Wij helpen je graag.

Deel dit bericht!