Geluk is een boeket maken met de bloemen waar je bij kunt

  • 27 september 2021

We werken allemaal hard om te bereiken wat we nog niet hebben. Onze focus is daar soms zo op gericht dat we helemaal vergeten wat we al wel hebben. Terwijl, als we daar zouden kijken, we ons gelukkig kunnen prijzen met wat er al wel is.

In onze begeleiding gaan wij op zoek naar talenten die je al bezit en waar je dus makkelijk bij kunt. Je hebt ze wellicht nog niet zo scherp in beeld omdat je aandacht uitgaat naar talenten waarmee anderen in jouw omgeving de sier maken. Je denkt dan dat jij dat ook moet kunnen, want dan ben je immers in beeld en succesvol.

Jouw eigen unieke ongekende talenten ontdekken, herkennen en vooral ook erkennen is al een uitdaging op zich waar wij deelnemers graag bij helpen. Daarnaast de talenten die je al hebt en laat zien meer en beter in beeld brengen en inzetten, zodat jouw talent in zijn element komt. Zo kies je de juiste bloemen, waar je makkelijk bij kunt, uit voor een mooi en passievol boeket.

In de maand november hebben wij weer vier PowerSessies gepland staan waarin jij leert jouw ongekend talent, waar je al dan niet al weet van hebt, nog fijner kunt gaan inzetten. Zo word jij gelukkig(er) en doe je met passie en plezier je werk. Doe mee en geef je snel op via de agenda. Toch liever persoonlijk contact laat het ons dan vooral weten. Wij zien je graag!

Deel dit bericht!