Tijden van tegenslag zijn tijden van groei

  • 2 augustus 2021

Als de dingen niet gaan zoals jij ze graag wilt ervaar je tegenslag. Dit kan zijn door zowel interne als externe factoren waar je helemaal geen invloed op hebt, maar waar je wel verdomde veel last van kunt hebben. Hoe fijn zou het zijn als je daar dan mee om weet te gaan?

Tegenslagen horen namelijk bij het leven. Het enige waar jij invloed op hebt is op de manier waarop je ermee omgaat. Hoe beter jij in je vel zit, des te makkelijker kun je accepteren en aanvaarden wat je overkomt. Je staat dan aan het stuur van de zaken waar je invloed op hebt.

In onze begeleidingstrajecten, waar het gaat om jouw professionele groei, hebben wij altijd aandacht voor zowel weerkracht als veerkracht. Twee begrippen die wij vanuit de fysieke, mentale en emotionele intelligentie benaderen. We werken dan met het BRAVO-gevoel: Bewust zijn, Regie op je eigen leven, Aandacht, Verbinding en Omgeving. Lees onze blog hierover nog maar eens. Zo werken we aan een gezonde basis zodat je met tegenslagen om weet te gaan en er ook nog eens van kunt groeien. Want tegenslagen bieden ook geweldige kansen. Dat heeft de afgelopen Corona-periode ons wel geleerd, dat ging ook met ups en downs.

Jij wilt toch ook graag meer weerkracht en veerkracht ontwikkelen met het juiste BRAVO-gevoel? Geef je dan nu snel op voor onze POWER-sessie Power Flow, Power Fit of Power Regie. Ze dragen allemaal bij aan het omgaan met tegenslagen. Wij ontmoeten je graag. Wil je meer weten of heb je behoefte aan een andere vorm van werken aan jouw persoonlijke groei, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit bericht!