Het geluk zit in jezelf, het kon zich niet beter verstoppen

  • 9 augustus 2021

We zijn allemaal op zoek naar geluk en denken dat in de buitenwereld en in omstandigheden te kunnen vinden. Als ik maar rijk, gezond, welbespraakt, succesvol etc. ben, dan komt dat geluk wel. Maar niets is minder waar.

Het geluk is namelijk niet te vinden in de buitenwereld en de omstandigheden, maar in jezelf. Dat betekent je leven omarmen. De realiteit accepteren en aanvaarden zoals het is. En dat betekent niet dat je gedreven kunt zijn om dingen te veranderen of te verbeteren. Zeker niet. Maar het is een solide basis om vanuit de tevredenheid met je leven de uitdaging aan te gaan om zaken in beweging te zetten.

En zo werken wij ook in onze trajecten. Het talent zit al in jou en je bent goed genoeg zoals je bent. Wij helpen je met een gezonde eigenwaarde als vertrekpunt bij elke ontwikkeling die je maar wilt realiseren. Die ambitie is namelijk onze passie. Dus wil je in beweging komen en daadwerkelijke groei realiseren? Dan helpen wij je graag.

Jij wilt toch ook samen met ons werken aan het geluk en talent in jezelf? Geef je dan nu via de agenda snel op voor één of meerdere POWER-sessies komend najaar. Wij kijken er naar uit om jullie weer live te mogen ontmoeten. Zien we je dan ?

Deel dit bericht!