NL leert door!

  • 3 augustus 2020

Een gratis ontwikkeladvies voor je loopbaan voor iedereen! Dat is wat vanaf 1 augustus mogelijk is door de subsidieregeling “NL leert door”. Wij helpen je graag door middel van een intakegesprek, een arbeidsmarktscan en persoonlijke gesprekken over wat wil je, wat kan je en wat drijft jou! Aan jou de keus: online of face to face.

Het doel van deze subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is om deelnemers volledig kosteloos ontwikkeladviestrajecten aan te bieden, die gericht zijn op het inzichtelijk maken van en in betekenende mate vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Zij willen daarmee beweging creëren op de arbeidsmarkt en dat is een initiatief dat wij graag ondersteunen.

Het is niet van belang welke positie je nu inneemt op de arbeidsmarkt.

  • Misschien ben je in loondienst en wil je wel eens wat anders maar durf je dit niet bespreekbaar te maken. Als je je bij ons aanmeldt is dat iets tussen jou en ons, jouw werkgever speelt hierin geen enkele rol. Wij regelen de administratie en de afwikkeling van de subsidie.
  • Misschien ben je ZZP’er en wil je wel eens sparren over jouw arbeidstoekomst. Blijf je ondernemer of ga je weer op zoek naar een baan? Waar liggen jouw kansen?
  • Misschien ben je op dit moment werkzoekende en wil je meer inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt.
  • Misschien ben je helemaal niet op zoek bent of wil je niet veranderen van baan maar wil je wel gewoon eens vrijblijvend kijken waar je nu staat.

Het doet er niet toe, het ontwikkeladvies voor je loopbaan is er voor iedereen en wij maken altijd een traject op maat voor jou! Want iedereen is uniek dus ook ons aanbod voor jou.

Nieuwsgierig geworden naar wat dit ontwikkeladvies voor jou kan betekenen? Lees er meer over op onze pagina Loopbaan MOVE of neem vrijblijvend contact met ons via het contactformulier of via de app.

Deel dit bericht!