Toen ik mijn grenzen leerde kennen, heb ik ze gelijk een stukje verlegd

  • 19 juli 2021

Iedereen heeft grenzen. Ze hebben natuurlijk een functie om jouw veiligheid te waarborgen binnen jouw comfortzone. Een soort veilige thuishaven waarbinnen jouw vaste gewoontes prettig en vertrouwd voelen. Je bent er immers mee bekend en dat voelt veilig.

Pas als je merkt dat je grenzen je ook binnen de comfortzone houden en je dus niet in de groeizone komt dan wordt het tijd die grenzen op te rekken als jij je wilt ontwikkelen. Persoonlijke groei gaat gepaard met grenzen verleggen.

In onze trajecten gaan we op zoek naar waar die grenzen liggen bij jou en we verleiden je om die grenzen te gaan verleggen, zodat je comfortzone wordt uitgebreid met een stukje groeizone. Veranderen is je verlangen voelen en een doel stellen met waar je naar toe wilt. En ja, natuurlijk is dat spannend en misschien wel eng, anders had je het allang gedaan. Soms voelt het als balanceren op een dun koord. Maak kleine stapjes en vier het succes van elke stap. Dit alles doe je vanuit een gezonde balans met jezelf. En als doelen niet worden gehaald, dan is er geen man overboord, slechts weer een les geleerd.

Jij wilt toch ook groeien door jezelf uit te dagen? Als jij het maximale uit jezelf haalt dan voel je je goed. Ontdek samen met ons jouw ongekend talent en ervaar welke unieke kwaliteiten jij hebt die je ongelooflijk krachtig maken. Geef je nu snel op voor één van onze PowerSessies dit najaar of neem contact op voor een persoonlijk coach-traject. Wij organiseren jouw begeleiding op maat.

Deel dit bericht!