Samenwerkend partner

Ben jij ook wel eens gefrustreerd omdat het je niet lukt om je organisatiedoelen te realiseren? Wat zou er gebeuren in jouw organisatie als we allemaal onze talenten gebruiken, de dingen doen waar we goed in zijn én die we leuk en belangrijk vinden? Wat als we onze professionaliteit middels een ambitie verbinden aan de organisatie waarin we werkzaam zijn? Wat als we allemaal kunnen en willen bijdragen aan waar de organisatie voor staat en naar toe wil?

Wij creëren organisaties die hun uitdaging volledig begrijpen en die de aandacht en de energie hebben om die uitdaging aan te gaan. In een bruisende waarderende werkomgeving weten de professionele medewerkers hun talent en ambitie waar te maken. Zo bereiken zij samen meer en zijn zij klaar voor de dag van morgen.

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder"

Het doel van elke onderneming is continuïteit. Om deze continuïteit te garanderen moet er omzet worden gemaakt met een daarbij behorende gezonde marge. De organisatie als samenwerking van mensen en middelen realiseert deze ondernemingsdoelen. Deze bedoeling komt tot uiting in het DNA van de organisatie en vormt zo een fundament in kernwaarden die passen bij wat de onderneming wil bereiken.

Dit DNA zou zich moeten uiten in de bedrijfscultuur. Hoe krijgen de kernwaarden van jouw organisatie betekenis voor jouw medewerkers en jouw klanten in klantwaarde en waardeproposities? Deze branding komt, als het goed is, van binnenuit jouw eigen organisatie.
Wij merken echter dat de kernwaarden in de organisatie vaak woorden blijven in het bedrijfsplan of op de website en geen onderdeel uitmaken van de bedrijfscultuur.

De basis voor de bijdrage die de organisatie levert aan de markt en de maatschappij zou het DNA moeten zijn. Als jouw organisatie zich ontwikkelt vanuit zijn kernwaarden, met een strategisch vooruitziende blik naar de toekomst, behoort die tot de organisaties die onafhankelijk kunnen reageren en acteren en krachtig blijven (be)staan.

Wij merken dat veel organisaties zich nog steeds ontwikkelen op basis van wat zich aandient vanuit de omgeving en niet vanuit hun fundament.

De kernwaarden zouden zichtbaar moeten worden in de belofte die de organisatie maakt naar de markt en de maatschappij. Dit waarmaken van het DNA gebeurt door het persoonlijk leiderschap in de organisatie, het nemen van de eigen verantwoordelijkheid, door elke talentvolle medewerker die zich als professional neerzet.

Het besef van elke medewerker welke klantbeleving hij wil neerzetten is een groots goed.
Wij merken dat veel professionals nog onvoldoende de belofte van de organisatie kunnen uitdragen.

Het DNA en de kernwaarden zouden de medewerkers moeten inspireren en motiveren om hun talent in te zetten en zo de zaken die belangrijk zijn voor hun professie onder de aandacht te brengen.

De meest succesvolle organisaties zijn organisaties waar een werkomgeving wordt gecreëerd waar medewerkers meeweten, meepraten, meedenken, meebeslissen en meedoen over de koers van de organisatie. Oog en oor hebben voor de betrokkenheid van het talent, kansen en gelegenheid bieden aan talent en de inzet vooral waarderen met nieuwe uitdagingen, zorgen ervoor dat talent floreert. Dit vergroot de inzetbaarheid, verlaagt het ziekteverzuim, verhoogt de loyaliteit en creëert een veilige vertrouwde sfeer.
Wij merken dat er in veel organisaties nog steeds gekeken wordt naar wat medewerkers niet kunnen en waardoor ze niet goed functioneren.

Wij creëren een bijzondere talentomgeving, waar ondernemende actieve medewerkers bewust samen willen zijn, samen willen werken én samen kennis willen delen. Het talent staat daarbij centraal en is de basis én het fundament voor elke intense samenwerking en verandering.
Wij merken dat in veel organisaties samenwerken, om de organisatiedoelstellingen te realiseren, niet vanzelfsprekend is.

Jij wilt toch ook energie losmaken in een bruisende waarderende werkomgeving?

Benieuwd naar de energie van betrokkenheid en bevlogenheid van de medewerkers in jouw organisatie? Wij analyseren het graag voor je.

Wordt ook de beste organisatie in de branche, dat talent uitnodigt om zich te verbinden. Start vandaag nog met het MOVE-principe voor jouw organisatie.

Breng je medewerkers ON THE MOVE, haal meer uit je teams met MOVE MORE en verdubbel de impact van de leiders in jouw organisatie met MOVE2.

We ontmoeten je graag!

Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Talent in medezeggenschap

Het is mogelijk om met de OR als afspiegeling uit de organisatie een bijdrage te leveren aan het losmaken van energie. Hij kan een geweldige ambassadeur zijn als het gaat om het creëren van een bruisende waarderende werkomgeving. Wij zijn overtuigd dat hij een prachtige bijdrage kan leveren aan het realiseren van organisatiedoelstellingen en een samenwerkend partner kan zijn van het management. In een specifiek traject, OR Professioneel Actief, leiden wij de OR op om vooral verantwoordelijkheid te nemen voor zijn taak en opdracht