ON THE MOVE

Ongekend talent
Als ongekend talent aan de slag gaan met doen waar je goed in bent én wat je echt leuk vindt en raakt. Met een op maat gemaakt programma op basis van ons MOVE-principe begeleiden wij jou in deze ontwikkeling.

 

Door het uitvoeren van een analyse verkennen we jouw situatie en herkennen we vanuit verschillenden invalshoeken jouw talenten.
Als we erkennen wat jij bijdraagt en welke betekenis je hebt in de organisatie kunnen we ook onderkennen waar jij mag ontwikkelen om nog beter op je werkplek te passen óf om helder te krijgen waar je beter zou passen. Dat kan een out-placement traject betekenen, maar hoe mooi zou het zijn als met in-placement jouw talent op een andere plek voor de organisatie van nog grotere waarde wordt!


Door jouw ongekend talent middels een geformuleerde ambitie te verbinden aan de team- en organisatiedoelen kun je bekennen welke uitdaging er echt voor ligt. Wij begeleiden en ondersteunen deze stap volledig met POWER-sessies. De omgeving kan langzaam wennen aan jouw nieuwe inbreng.
Deze nieuwe plek en positie geeft en brengt energie en de omgeving wordt daarmee met betere resultaten en prestaties verwend.

Jij wilt toch ook jouw talent in de wereld zetten en jouw ambities verwezenlijken?
Wij maken voor jou en jouw collega’s een programma op maat. Als jij klaar bent om het verschil te gaan maken neem dan gerust contact met ons op.