MOVE2


Verbindend leider
Voor talentvolle medewerkers die een verbindend leider willen zijn hebben wij een speciaal programma ontwikkeld. De basis van dit leiderschapsprogramma ligt in het MOVE-principe.

In de verkenning van jouw stijl van leiderschap en jouw talent en motivatie herkennen we een vertrekpunt om deze reis samen met jou te starten. Als we jouw leiderschapsprofiel erkennen kunnen we duiden waar jouw ontwikkelrichting ligt en onderkennen we de uitdagingen die jou voorliggen.
In het op maat gemaakte ontwikkelprogramma pakken we die POWER-sessies erbij die nodig zijn om jou je doelen te laten bereiken en die verbindend leider te worden die talent bindt, boeit en de ruimte geeft om te beïnvloeden. De verbinding van jouw ongekend talent aan de te bereiken team- en organisatiedoelen is het bekennen waar de échte ontwikkelopgave ligt. Zo kan de organisatie wennen aan jouw nieuwe verbindende stijl van leiderschap.

Met de energie die vrij komt krijg je als leider de positie toegekend die nodig is om het verschil te maken en de omgeving te verwennen met optimaal resultaat.
MOVE2 kan individueel worden gevolgd, maar het verdient de voorkeur om dit programma te volgen met meerdere talentvolle medewerkers.

Jij wilt toch ook jouw talent in de wereld zetten en jouw ambities verwezenlijken?
Wij maken voor jou en jouw collega’s een programma op maat. Als jij klaar bent om het verschil te gaan maken neem dan gerust contact met ons op.